Despre noi

AUTOHELP este o companie care, după cum și numele o spune, a apărut ca un ajutor in domeniul auto. Societatea distribuie piese auto import în BAIA MARE si împrejurimile orașului.În cei peste 20 de ani de funcționare, firma a câștigat experiență în colaborarea cu furnizorii și clienții precum și recunoaștere pe plan local pentru calitatea produselor și serviciilor oferite.

AUTOHELP este o firmă inovatoare și de succes în domeniul serviciilor auto din zonă. Societatea deservește clienții prin intermediul unui magazin de piese auto import, situat pe o arteră foarte circulată din Baia Mare și anume B-dul Traian 22/81.

Echipa de consilieri este pregatită să ajute și să răspundă cu promtitudine oricărei Comenzi si oricarei cereri de oferta . Selecția de piese este vastă, pentru aproape toate tipurile de autovehicule. La magazinul nostru găsiți filtre, uleiuri auto, discuri de frână, ambreaje, ștergătoare de parbriz, precum și piese de caroserie, sisteme de evacuare, plăcuțe de frână. Acestea sunt doar câteva dintre piesele de schimb pentru autovehicule, pe care le oferim clienților noștri., piese ieftine și de calitate.

În 2011 Autohelp inaugurează unul din cele mai moderne service-uri auto din Baia Mare. Echipa este formată din mecanici și consilieri cu o înaltă calificare profesională.

Activitatea în service se desfăsoară într-o clădire compusă dintr-un spațiu care deservește clienții, dotat cu sală de așteptare, o ambianță plăcută, unde clientul poate să urmărească pe un ecran efectuarea lucrărilor de către mecanic. De asemeanea, clientul poate savura o cafea sau un ceai de la aparatul instalat în incintă.

Activitatea de reparații se desfăsoară intr-o hală, care este compusă din patru posturi de lucru, având în echipare 4 elevatoare de ultimă generație, un stand de direcție, un stand de frânare, testere auto, analizor gaze/opacimetru precum si toate SDV- urile necesare unor reparatii profesionale.